MON - FRI: 08:00 - 05:00 PM

WordPress
een eenvoudig systeem

WordPress is een open source CMS (Content Management Systeem).

Het is oorspronkelijk ontwikkeld voor blogs maar de laatste jaren verder uitgegroeid tot een volwaardig systeem met veel verschillende uitbreidingsmogelijkheden. Momenteel zijn ongeveer 75 miljoen WordPress websites online waaronder een groot aantal WordPress webshops. Van de miljoen meest bezochte websites wereldwijd draait zo’n beetje de helft op WordPress.

  • SHARE:

Iedereen kan het!

Uw website wordt opgemaakt in WordPress, een gratis gebruiksvriendelijk beheersysteem dus geen aanschaf van dure programma’s. Na onze oplevering kan je je eigen website beheren. De uitleg hiervoor geven wij er gratis bij.

Eerlijkheid siert!

Wij verplichten onszelf om elk project kritisch te bekijken. Niemand heeft er iets aan als er onmogelijke zaken beloofd worden of onrealistische verwachtingen geschept worden. Dit is voor ons de sleutel om voor iedere klant tot het gewenste resultaat te komen.

Pixxels Plaatst Uw Bedrijf
Online In De Spotlights!

De dag van vandaag onthouden mensen eerder een bedrijfsnaam en zoeken die op via google dan een telefoonnummer… Wees mee!

Blijf Voor Op
Je Concurrentie

Tegenwoordig is er veel concurrentie in elk vakgebied en dan kan jouw website weleens de doorslag geven. Een website is een ideale manier om mensen te overtuigen dat je te vertrouwen bent.

Enkel Maar
Voordeel

Een website is voor velen het eerste contactpunt met jouw onderneming.
Net zoals bij mensen is een goede eerste indruk van groot belang…

Hieronder nog enkele voordelen van een website.

24/24

Vergeet niet dat vele mensen info zoeken tijden de week voor of na hun eigen werkdag of tijdens het weekend… meestal wanneer jij gesloten bent.

Bereik meer klanten

We zoeken steeds meer online naar een geschikt bedrijf, dienst, product alvorens we verder contact nemen, bestellen of een afspraak maken.

Geef je bedrijfsvisie weer

Een website geeft je de nodige tools om in geuren en kleuren uit te leggen wat jullie missie en visie is om zo het vertrouwen van je toekomstige klanten te winnen.

Webshop

Buiten het in de verf zetten van je producten en/ of diensten, kan je met behulp van een webshop zijn jouw producten 24/7 beschikbaar stellen.

Een website is dynamisch

De inhoud van een website staat niet geschreven in ‘steen’. U kan ten allen tijde je website voorzien van andere teksten, foto’s,…

Klantenservice

Gebruik bv. je website om duidelijk te maken welke garanties je biedt en zorg ervoor dat klanten makkelijk contact met je kunnen opnemen.